Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η Secretlab κάνει πραγματικότητα το Πρωταπριλιάτικο αστείο της, λανσάροντας την μινι καρέκλα Titan XX

*
H Secretlab, εταιρεία γνωστή για τις καρέκλες gaming που παράγει, την περασμένη πρωταπριλιά έδειξε μια μινι καρέκλα βασισμένη στην έκδοση Titan. Έπειτα, αποφάσισε να την παράγει δημιουργώντας την Titan XXS.

Η καινούργια μικρή καρέκλα έχει την ίδια ποιότητα κατασκευής με το μεγάλο μοντέλο. Η κλίμακά της σε σχέση με την Titan είναι 1:2. Μάλιστα, η Secretlab δίνει και 5 χρόνια εγγύηση. Υποστηρίζει βάρος μέχρι 70 κιλά, οπότε είναι ασφαλής για παιδιά (ή κατοικίδια;). Το νέο μοντέλο θα κυκλοφορήσει παγκόσμια με περιορισμένη διαθεσιμότητα και η τιμή του ξεκινάει απο 299€. Το επίσημο site της Secretlab λέει πως η Titan XXS θα ξεκινήσει να αποστέλλεται στους κατόχους της απο τις 22 Δεκεμβρίου και μετά.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*